Här finns vi

Vilka symptom kan man söka för?

Vad är kiropraktik?

Jag har själv haft stora besvär med min egen rygg och det höll på att sluta illa

När jag vid 25 års ålder och efter ca 2,5 års heltidsjukskrivning var jag nära att förtidspensioneras. Frustrationen var total att vara utdömd vid min ålder för jag ville bli frisk till vilket pris! Jag sökte alternativa behandlingsformer och kom då i kontakt med kiropraktik som hjälpte mig till stor del förutom en järnvilja att rehabilitera mig själv. Mitt intresse för träning och friskvård har alltid varit stort.

Mitt val blev senare enkelt att själv bli kiropraktor - Jag ville själv hjälpa andra med smärta. En sak har jag lärt mig av mina egna besvär är att ha stor empati för patienter som många gånger går omkring länge med svår smärta utan att få hjälp inom skolmedicinen precis som jag själv gjorde.

www.kiropraktik.com

© Copywright Christer R. Sahlberg Leg. Chiropraktor

Min bakgrund

Min utbildning är 5 år på Skandinaviska kiropraktorhögskolan i Stockholm samt AT-tjänstgöring motsvarande 1år.

Den 5-åriga yrkesutbildningen ger legitimation hos Socialstyrelsen som för läkare och övrig vårdpersonal och omfattas därför av hälso- och sjukvårdslagen. Jag innehar patient- och ansvarsförsäkring.

Jag är medlem i (KFS) Kiropraktiska Föreningen i Sverige vilket är den största organisationen för legitimerade Kiropraktorer.

Mitt första stora uppdrag var som kiropraktor på nJoy friskvårdsanläggning centralt i Västerås. Min arbetsuppgift var bland annat att fungera som behandlingsklinikchef.